14/03
2016

De mooiste DIY paaseieren

De mooiste paasdecoratie maak ik dit jaar lekker zelf!

Als kind vond ik niets zo leuk als me de hele paasvakantie te amuseren met eieren uitblazen en beschilderen. Tja, je kunt het wel raden, ik heb als resultaat toen ook wel redelijk wat omeletten moeten naar binnen werken 🙂

En 30 jaar later, ben ik wel klaar voor een nieuwe uitdaging! Want de volwassen versie van de paaseieren zien er prachtig uit, maar lijken me toch een tikkeltje moeilijker dan de waterverf exemplaren van mijn jeugd.

Hieronder een kleine visuele samenvatting van mijn paaseieren DIY to-do-list. Nog meer leuke paasprojecten vind je op mijn Pinterest bord.

Marble Easter Eggs

DIY foliage easter eggs

DIY marbled indigo easter eggs

 

PS: Zelf maakte ik vorig jaar ook een leuke doe-het-zelf paaseieren tutorial, bekijk mijn simpel DIY project zeker ook eens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*