11/03
2014

A not so little secret

I have a confession to make. I’ve been keeping a secret from you my dear readers. And it’s a big life changing one. So let me come clean and let tell you the happy news: this June me and the hubby will become first time parents. Our darling firstborn is on it’s way! So expect a lot more nursery posts in the near future!

Having my baby – Nursery - Carrie Can Blog

Pinterest

Having my baby – Nursery - Carrie Can Blog
Mobdizyan

Having my baby – Nursery - Carrie Can Blog
Desire to inspire

(If you’re following me on Pinterest, this might not be such a big surprise since you probably would have noticed my ‘I want to have a baby’ board)

5 thoughts on “A not so little secret

  1. Hey Caroline,

    Nog eens een dikke proficiat met jullie eerste baby’tje on the way! πŸ™‚ Geniet van de zwangerschap, laat je maar lekker vertroetelen en geniet van de eerste stampjes en van het inrichten van de babykamer. Hier loop ik op mijn laatste, en ik heb ondertussen nog wat leuke inspiratie opgedaan door de leuke foto’s die je hier hebt gepost. Vooral de eerste twee foto’s zijn mijn favorieten… πŸ™‚
    Dikke zoen,
    Inge x

    • Blij dat ik je heb kunnen inspireren πŸ˜‰ Hou de blog in de gaten want ik heb binnenkort zelf nog wat tips nodig voor de babykamer!

  2. Pingback: Nursery Essentials: Crib wishlist | Carrie Can Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*